• Pregleda: 4385

Dvanaest medalja plivača Spartak-Prozivke u Novom Sadu

U subotu u Novom Sadu je održan međunarodni plivački miting "Zmaj" na kojem je učestvovalo 30 klubova, od kojih je 7 klubova iz Hrvatske i 23 kluba iz Srbije, sa ukupno 430 takmičara, među kojima i takmičari iz PK "Spartak-Prozivka".
Dvanaest medalja plivača Spartak-Prozivke u Novom Sadu

Plivački klub "Spartak Prozivka" je nastupio sa 8 plivača, sedam momaka i jednom devojkom i zauzeli su odlično šesto mesto, osvojivši 12 medalja - 5 zlata, 5 srebra i 2 bronze. Najuspešniji je bio Novak Savić, koji je osvojio tri zlatne medalje na 50 metara kraul, 200 metara kraul i 200 metara delfin.

Pored Novaka uspešni su bili i Balaž Farkaš, sa osvojenom zlatnom medaljom na 100 metara prsno i dve srebrne medalje na 200 metara prsno i 50 metara prsno; zatim Luka Repas sa osvojene dve srebrne medalje na 200 metara kraul i 200 metara mesovito, David Farkaš sa osvojene dve bronzane medalje na 50 metara kraul i 100 metara prsno; Borislav Fermanović sa osvojenom zlatnom medaljom na 200 metara prsno; Luka Dulac sa osvojenom srebrnom medaljom na 200 metara delfin.

Pored njih, odličan rezultat su zabeležili i Ivana Vukomanović kao i Sekul Sekulović. Plivači nastavljaju sa daljim vrednim treniranjem i spremaju se za Vojvođansko i državno prvenstvo, koje će se održati u julu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Sve čestitke! Odgovori
BRAVO PLIVAČI!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.