Komentara: 89
Pregleda: 112033

Dva migranta napala maloletnu Subotičanku

27.09.2016. u 17:38h > 22:15
Izvor: Subotica.com
Policija je identifikovala i odredila meru zadržavanja za dvojicu državljana Pakistana zbog osnovane sumnje da su napali i seksualno uznemiravali maloletnu Subotičanku i oni će sutra će biti saslušani u OJT.
Dva migranta napala maloletnu Subotičanku

Državljani Pakistana M. A. R. (1982) i B. Z. M. (1994), privremeno smešteni u Prihvatnom centru u Subotici, napali su juče na Senćanskom putu maloletnu osobu ženskog pola i pokušali da nad njom izvrše nedozvoljene polne radnje, a u toj nameri, na sreću, sprečio ih je jedan prolaznik, saznaje portal Subotica.com.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Subotica, osumnjičeni su pokušali da pobegnu sa mesta događaja, ali su ih policijski službenici u tome sprečili i odredili im meru 48-časovnog zadržavanja.

Protiv migranata je podneta krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji koje su ostale u pokušaju i oni će tokom sutrašnjeg dana biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Da podsetimo, ovo nije jedini incident u Subotici u kojem je napadnut lokalni stanovnik. Sredinom avgusta u centru grada još jedan maloletnik zadobio je lakše telesne povrede glave nakon što ga je migrant napao, iz još uvek nepoznatih razloga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 89
Pregleda: 112033

Povezane vesti

Povezane teme

migranti

napadi migranata

prihvatilište za migrante

pokušaj silovanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.