Komentara: 2
Pregleda: 2350

Dupliran iznos vaučera za odmor u Srbiji, prijave od 15. januara

28.12.2023. u 12:49h
Izvor: Subotica.com
Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u zemlji počinje 15. januara, a maksimalna vrednost vaučera povećava se sa 5 na 10 hiljada dinara. Građani se za korišćenje vaučera mogu prijaviti na šalterima JP "Pošta Srbije" na teritoriji cele zemlje.
Dupliran iznos vaučera za odmor u Srbiji, prijave od 15. januara

Vlada Srbije usvojila je danas uredbu o dodeli 100.000 vaučera, a maksimalna vrednost jednog iznosi 10 hiljada dinara.

Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, kao i zaposleni sa primanjima do limita koji je povećan na maksimalnih 80 hiljada dinara mesečno.

Takođe, prijavljivanje ugostitelja koji su zainteresovani da učestvuju u sistemu dodele vaučera će biti omogućeno preko sistema E-turista od 31. decembra 2023. godine, a prva lista ugostitelja će biti objavljena na sajtu Ministarstva turizma i omladine 8. januara naredne godine, stoji na sajtu ovog ministarstva.

Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 4 dana
Komentara: 2
Pregleda: 2350

Povezana vest

Povezane teme

turizam

turistički vaučeri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.