Komentara: 0
Pregleda: 1976

Dupli odbojkaški program u Hali sportova

09.03.2017. u 14:16h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelje odbojke u Subotici sutra očekuje dupli program, odnosno mečevi muške i ženske ekipe Spartaka. Prvi na teren izlazi MOK (17h), zatim sledi ŽOK (19h). Ulaz je besplatan.
Dupli odbojkaški program u Hali sportova

Muška ekipa Spartaka u 18. kolu Prve lige Srbije dočekuju Smederevo Carinu, ekipu sa severoistoka Srbije koja je Spartakov dužnik iz prvog dela sezone kada je na svom terenu iznenadila i pobedila sa 3:1, ali od tada su se stvari značajno promenile, Spartak igra fantastično, dok Smederevci po pravilu dobijaju slabije rangirane protivike, a od jačih prilično ubedljivo gube. To ogledalo njihovog kvaliteta malo je iskrivio Futog koji je iza njih, ali ih je dobio sa 3:1 na njihovom terenu. Smederevo je mnogo bolje igralo u prvom delu sezone kada su namučili i Mladi radnik, pa pobedili Spartak, u narednom kolu i Borac, ali u drugom delu sezone to izgleda dosta lošije, što je svakako dobar trend za Spartak.

Subotičani za sada drže mesto koje garantuje siguran baraž i čekaju na kiks ekipe iz Požarevca u nekom od narednih pet kola ligaškog dela sezone. Spartak i Mladi Radnik imaju isti broj bodova, ali plavo-beli sa severa Bačke sada imaju samo jedan set zaostatka. Prva pozicija vodi direktno u Superligu, a druga u baraž protiv pretposlednje superligaške ekipe.

Meč između muških ekipa Spartaka i Smederevo Carine se igra od 17 časova u maloj sali Hale sportova, a ulaz je kao i tokom cele sezone - besplatan

Dva časa kasnije na teren će izaći "golubice" koje će u superligaškom duelu za protivnika imati Dinamo iz Pančeva, ekipu od koje su ubedljivo poražene sredinom decembra. Subotičanke su odlično počele 2017. godinu, vezale tri pobede posle 7 poraza, nisu u opasnosti od ispadanja i u poslednjem kolu mogu da odigraju rasterećenije, s obzirom da ni Dinamo neće imati rezultatskog motiva da ovaj meč jer ni Pančevljanke ne mogu ni gore ni dole.

Meč između Spartaka i Dinama igra se takođe u petak, od 19 časova, takođe uz besplatan ulaz.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1976
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.