Komentara: 8
Pregleda: 2111

DSS: Puno se obećava, a ništa se ne ispunjava

02.03.2016. u 16:49h
Izvor: GrO Demokratska stranka Srbije (DSS)
Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Subotica prenosimo u celosti.
DSS: Puno se obećava, a ništa se ne ispunjava

Povodom žalopojki rukovodstva MZ Peščara na sve probleme sa kojima se susreću njeni stanovnici podsećamo dotično rukovodstvo da su njihovi ljudi na čelu ovoga grada i pitamo ih šta su učinili u ovom mandatu da stanje poprave. Kreće predizborna kampanja pa neka kažu i objasne narodu šta su učinili da bi olakšali život građana, ne samo u MZ Peščara nego i u mnogim drugim mesnim zajednicama.

Podsećamo da gotovo isti ili slični problemi muče i mesne zajednice Zorka, Aleksandrovo, Makova sedmica i mnoge druge. U nekim područjima i ulicama, građani žive kao da su u 19-om veku. Bez kanalizacije, gradske vode, asfaltnih puteva i sl. Samo u vreme pred izbore naši gradski čelnici obećavaju sve i svašta, a čim izbori prođu nastavljaju po starom. Ovo je prilika i da ovi “kucači na vratima” kažu narodu šta su konkretno obećali pre četiri godine i šta su od toga ispunili.

Na žalost, puno su obećali, a ispunili nisu ništa.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Demokratska stranka Srbije (DSS)
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 2111
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

Demokratska stranka Srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.