Komentara: 56
Pregleda: 4281

DS prikuplja potpise protiv smanjenja zarada

14.02.2015. u 18:23h
Izvor: RTV Yueco
DS prikuplja potpise protiv smanjenja zarada

Povodom obeležavanja 25 godina od obnavljanja Demokratske stranke 3. februara 1990. godine, Gradski odbor Demokratske stranke održao je akciju na  Trgu slobode.

Prema rečima predsednika GO, Slavka Paraća, na akciju prikupljanja potpisa protiv smanjenja plata i penzija su se odlučili jer smatraju da su ideje pravne države, evropskih vrednosti i socijalne pravde, za koje se Demokratska stranka zalagala, duboko ugrožene. 

Izvor: RTV Yueco
Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije Potpisivanje Peticije (DS) za ukidanje zakona kojim su smanjene plate i penzije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 56
Pregleda: 4281
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.