Komentara: 52
Pregleda: 6976

DS neće dozvoliti da mladi masovno beže iz Srbije

18.03.2016. u 17:36h
Izvor: Subotica.com
DS neće dozvoliti da mladi masovno beže iz Srbije

“Demokratska stranka će izgraditi pravednu Srbiju, Srbiju koja će biti potpuno drugačija nego što je danas. Pravedna Srbija neće dozvoliti da se zemlja oduzima poljoprivrednicima i dodeljuje tajkunima, da se poljoprivrednicima oduzimaju i smanjuju subvencije, kao i penzije koje su stečeno pravo garantovano Ustavom i deo su imovine penzionera“, izjavio je predsednik Demokratske stranke, Bojan Pajtić na gradskom trgu gde je u okviru karavana ove stranke predstavljena lista broj 2. „Za pravednu Srbiju-DS“ .

DS neće dozvoliti da mladi masovno beže iz Srbije

- Pravedna Srbija neće dozvoliti da ljudi masovno beže iz ove zemlje, zato što se u ovoj zemlji cene partijski aktivisti i starlete sa kupljenim diplomama, a ne mladi stručni ljudi. Demokratska stranka će kroz poresku politiku stimulisati poslodavce da zaposle mlade, obrazovane ljude i da se omogući povratak onih koji su otišli. Ovi izbori su poslednji voz za normalnu Srbiju, poslednja prilika da spasimo što se spasiti može i da u ovu zemlju uvedemo princip pravde da bi živeli normalno i sada, a ne za 6 meseci, ne za 2 ili 20 godina-rekao je Pajtić.

On je dodao da se na primeru Subotice vidi koliko je aktuelna vlast zaboravila da postoji istina, te da je sve strane kompanije kao što su Svarovski, Kontinental i Simens u Suboticu dovela Demokratska stranka.

Izvor: Subotica.com
Karavan Demokratske stranke u Subotici Karavan Demokratske stranke u Subotici Karavan Demokratske stranke u Subotici Karavan Demokratske stranke u Subotici Karavan Demokratske stranke u Subotici Karavan Demokratske stranke u Subotici Karavan Demokratske stranke u Subotici Karavan Demokratske stranke u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 52
Pregleda: 6976

Povezana vest

Povezane teme

bojan pajtić

Demokratska stranka

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.