Komentara: 94
Pregleda: 7732

SNS: DS je imao deceniju da izgradi pravednu Srbiju

19.03.2016. u 22:32h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica prenosimo u celosti.
SNS: DS je imao deceniju da izgradi pravednu Srbiju

Demokratska stranka imala je deceniju pred sobom da izgradi pravednu Srbiju o kojoj sada govori, a izgradila je za to vreme Srbiju koja je, tačno je, bila daleko drugačija nego što je ova danas. Vladavina Bojana Pajtića i njegovih “stručnjaka” je svojim amaterizmom, bahatošću, nesposobnošću i korumpiranošću, dakle svim onim što danas stavlja na teret drugima, dovela mnoge do “prosjačkog štapa”. Navikao je Bojan Pajtić na život na visokoj nozi, pa pokušava da još jednom obmane birače, obećavajući im bolji život, posao, perspektivu… Danas obećava sve ono što je za minulih 16 godina znao samo da oduzme. Pravedna Srbija, takođe je tačno,pamti vladavinu demokrata i neće dozvoliti da se zemlja ponovo vrati u stanje u koje su je upravo demokrate dovele.

Neviđeno licemerstvo je kada Pajtić građanima Subotice priča o mladima, jer ih se nije setio 16 godina, ali se itekako setio da otima narodne pare i iz budžeta Vojvodine pokloni 35 miliona evra nepostojećim firmama.Zašto nije razmišljao o budućnosti mladih kada je sa svojim saradnicima oteo 156 miliona dinara namenjenih obnovi dvorca Heterlend, gde je trebalo da žive deca sa smetnjama u razvoju?

Bojan Pajtić neprestano da se poziva na investicije u Subotici dok su oni bili na vlasti, a zaboravlja da spomene koliko je katanaca u vreme vladavine DS-a stavljeno na brave fabrika koje su bile sinonim ovog grada. Bojan Pajtić uz pomoć tajkunske družine uspeo je da zatvori čak i fabrike hrane, da do temelja sravne hemijsku industriju, da hiljade ljudi izbace na ulicu i bez milosti ih prepuste životu bez izvora egzistencije. Njegove bajke koje je izrekao građanima Subotice putujući karavanom i sejući laži po gradovima Vojvodine više nema ko da sluša.

Građani Subotice i Vojvodine zaslužuju odgovornog predsednika Vlade, i sve ono što Pajtić nije, zaslužuju ljude koji će se brinuti o svakom dinaru narodnih para i neće iznositi laži zarad ostanka na vlasti.

Zato je vreme da građani Vojvodine 24. aprila jasno kažu Pajtiću da žele bolju i naprednu Vojvodinu, u kojoj nema mesta za Pajtića i njemu slične.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 94
Pregleda: 7732

Povezana vest

Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.