Komentara: 0
Pregleda: 4162

Državljanki Kine određen pritvor do 30 dana, sudiće joj se za pokušaj ubistva

13.10.2020. u 12:47h
Izvor: Subotica.com
U Višem sudu u Subotici juče je obavljeno saslušanje državljanke NR Kine (30), koja se sumnjiči da je u nedelju, 11. oktobra, pokušala da oduzme život drugoj državljanki NR Kine (39), nakon kraće rasprave.
Državljanki Kine određen pritvor do 30 dana, sudiće joj se za pokušaj ubistva

Po rečima portparola Višeg suda, Rajka Maravića, osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana, zbog opasnosti od bekstva, odnosno potencijalne nedostupnosti pred početak krivičnog procesa.

Kako smo ranije izvestili, osumnjičena se tereti da je sa više uboda makazama nanela teške telesne povrede drugoj ženskoj osobi, zbog čega su se lekari u nedelju borili za njen život, ali kako saznajemo ona se danas nalazi van životne opasnosti i njeno zdravstveno stanje je ocenjeno kao stabilno.

Za sada nisu poznati motivi sukoba koji su u nedelju, u jeku pijačne gužve, na očigled brojnih prolaznika, doveli do ranjavanja koje je umalo bilo fatalno za 39-godišnjakinju. Nezvanično saznajemo da su obe žene duže vreme sa prebivalištem u Subotici, kao i da su se bavile trgovinskom delatnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4162

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.