Komentara: 7
Pregleda: 4752
Foto

Druženje sa Deda Mrazom u Dečjem pozorištu

15.12.2020. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Kako bi mališanima ulepšali predstojeće praznike, Dečje pozorište Subotica i ove godine organizuje tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom, koji će se održavati svakog dana počev od 20. pa do 30. decembra, u terminima od 11 i 16 časova.
Druženje sa Deda Mrazom u Dečjem pozorištu

Druženje će se ovog puta održavati u foajeu Dečjeg pozorišta, gde su zaposleni već postavili i uredili scenu u duhu novogodišnjih praznika. Kako objašnjava direktorka Marta Aroksalaši Stamenković, predviđeno je da program traje oko 45 minuta, tokom kojih će Deda Mraz zajedno sa svojim pomoćnicima igrati i pevati sa decom, ali i odgovarati na sva njihova pitanja, uz šoljicu čaja i kolačiće.

- Dečje pozorište tradicionalno organizuje dva novogodišnja programa, jedan u sali, a drugi na terenu. Ovde godine smo odlučili da se prilagodima novonastaloj situaciji i organizujemo druženje tako da deca budu bezbedna, a sve protivepidemiološke mere ispoštovane. Zbog toga će druženje biti u foajeu, jer tu možemo da otvorimo prozore i provetrimo nakon svakog igranja, a takođe smo ograničili i broj dece na 15 po terminu - kaže Aroksalaši Stamenković. - Deda Mraz se uvek dobro oseća u našem gradu i zato je i ove godine odlučio da dođe, da se ponovo druži sa decom i vidi koliko su porasli i šta su naučili u međuvremenu, a ukoliko su pripremili neka pitanja za njega, on će im rado odgovoriti.

Druženje sa Deda Mrazom u Dečjem pozorištuDeda Mraz će u našem gradu boraviti od 20. do 30. decembra, te će mališani moći da se druže sa njim svakog dana, izuzev 24. i 25. decembra. Za više informacija i rezervacije možete pozvati na broj telefona 024/555-715.

Izvor: Subotica.com
Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom Sređivanje scenografije za tradicionalni program druženja sa Deda Mrazom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 4752
Povezane teme

Subotičko Dečje pozorište

Marta Aroksalaši Stamenković

dečje pozorište

deda mraz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.