Komentara: 10
Pregleda: 10797

Druženje kod "Yu-Festa"

12.10.2014. u 22:41h
Izvor: Subotica.com
Zanimljiva je bila ova subota popodne, za mnoge podsetnik na vremena kada je subotički korzo bio pun ljudi i kada je centralno mesto okupljanja bio, tada verovatno jedan od najposećenijih kafića u Subotici, "Yu-Fest".
Druženje kod "Yu-Festa"

Programom postavke stolova i stolica, koncertom klasične muzike na prostoru bivše terase ugostiteljskog objekta Yu-Fest, neposredno ispred ulaza na gradilište Narodnog pozorišta NGG „Nasmeši se Subotici” i NVO „authentic vojvodina” zatvorili su serijal angažovanih umetničkih nastupa u javnim prostorima povodom obeležavanja Evropskih dana kulturne baštine za 2014-tu godinu.

Tema popodnevne manifestacije i projekcije video materijala bilo je staro pozorište, kulturno nasleđe grada Subotice i istorijat pešačke zone, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja R Srbije prisutnim gostima bili su podeljeni promotivni štampani materijali i razglednice.

Izvor: Subotica.com
Druženje kod Yu-Festa Druženje kod Yu-Festa Druženje kod Yu-Festa Druženje kod Yu-Festa Druženje kod Yu-Festa Druženje kod Yu-Festa Druženje kod Yu-Festa Druženje kod Yu-Festa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 10797
Povezane teme

Narodno pozorište

authentic vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.