Komentara: 1
Pregleda: 2936

Drugi upisni rok na Ekonomskom fakultetu u Subotici

19.07.2018. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
U drugom upisnom roku, na prvu godinu osnovnih akademskih studija može se upisati ukupno 324 studenta (Subotica - 176, Novi Sad - 94 i Bujanovac - 54), od toga 79 studenata čije studiranje se finansira iz budžeta i 245 studenta koji sami finansiraju svoje školovanje.
Drugi upisni rok na Ekonomskom fakultetu u Subotici

Pred zainteresovanim kandidatima koji se odluče da studiraju u Subotici je raznovrstan izbor, budući da imaju mogućnost da konkurišu na osam studijskih programa i ukupno 176 mesta, od čega je 22 mesta na budžetu, a 154 mesta na samofinansiranju.

Među studijskim programima na koje budući brucoši mogu da konkurišu su Agrarna ekonomija i agrobiznis (20 mesta), Evropska i međunarodna ekonomija i biznisa (20 mesta), Finansije, bankarstvo i osiguranje (37 mesta), Marketing (35 mesta), Menadžment (13 mesta), Računovodstvo i revizija (24 mesta), Trgovina (17 mesta) i Poslovna informatika (10 mesta). 

Sve detalje o kvotama i uslovima za upis u drugom roku na Ekonomski fakultet u Subotici možete pogledati ovde, a više o svim dešavanjima, stručnim predavanjima, studentskim ekskurzijama, sportskim uspesima i aktivnostima studenata možete saznati na zvaničnoj Facebook strani Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Takođe, sve informacije o upisu na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici možete pronaći ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2936
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

studenti subotica

prijemni ispit na ekonomskom fakultetu

ekonomija

upis na fakultet

studenti

upisni rok na fakultete

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.