Komentara: 6
Pregleda: 1980

Druga sezona SuBike-a početkom aprila

21.03.2013. u 17:05h
Izvor: RTV Yueco
Druga sezona SuBike sistema za rentiranje gradskih bicikala počinje početkom aprila. Do sada su otvorene 4 stanice, a u toku ove sezone, biće otvorena još jedna i to u Malom Bajmoku, u neposrednoj blizini Buvljaka. Sav prihod prikupljen radom SuBike sistema namenjen je potrebama Narodne kuhinje.
Druga sezona SuBike-a početkom aprila

U aprilu 2012. godine, počeo je sa radom SuBike sistem za rentiranje gradskih bicikala. Od tada, otvorene su 4 stanice: na parkingu iza Otvorenog univerziteta, stanica kod "Male gostione" na Paliću, potom jedna u Dudovoj šumi i stanica kod bazena na Prozivci. Građani sa kojima smo razgovarali kažu da je jako dobro što Subotičani imaju mogućnost da iznajmljuju bicikle.

Princip funkcionisanja servisa će biti kao i prošle godine. Nema izmena u pogledu radnog vremena i cena. Iznajmljivanje bicikala na sat vremena će biti 20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara. Jedina izmena koju je JKP "Parking" uvelo jeste da se čip kartice mogu napraviti samo na blagajni preduzeća. Cena izrade kartice je ostala ista, a to je 500 dinara.

Rezultati ankete na društvenoj mreži Facebook, poklopili su se sa planovima preduzeća, te će naredna stanica SuBike sistema biti otvorena u Malom Bajmoku, u neposrednoj blizini Buvljaka. Tokom prve sezone, registrovano je preko 200 korisnika, a sav prihod će, ovih dana, biti usmeren na račun Narodne kuhinje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 1980
Povezane teme

jkp parking subotica

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.