Komentara: 1
Pregleda: 3021

Druga pobeda rukometaša Spartak Vojputa u borbi za Superligu

06.05.2013. u 11:12h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Subotički rukometaši ostvarili su drugu pobedu u Mini ligi. U subotičkoj Hali sportova pobedili su jednog od najozbiljnijih konkurenata za ulazak u Superligaško društvu ekipu Planinke sa 29:26.
Druga pobeda rukometaša Spartak Vojputa u borbi za Superligu

Od samog početka meča domaći su krenuli sa velikom željom za pobedom. Nakon početnog rezultatskog izjednačenja 2:2, Spartak Vojput je pojačao igru u odbrani što je rezultovalo prvom rezultaskom otcepljenju od protivnika, 5:3. Uspešnim odbranbama Đukanovića i raspoloženim Kovačevićem rezultat je ubrzo bio 10:4. Uspeli su gosti rezultatski da se približe u završnici prvog poluvremena nakon dva gola u nizu Topalovića 13:10. Usledila su tri gola Spartak Vojputa preko Jelića, Patočkaija i Todorovića za mirnu završnicu prvih trideset minuta 16:10, nakon gola Kaltaka 17:11. Planinka postiže dva gola u poslednjem minutu i preko Ilića i Milenkovića smanjuju na 17:13.

Spartak Vojput je držao prednost od šest golova do 42 minuta, kad asu se gosti ubrzaliu igru i pokušali da dođu do preokreta. Raspoloženi Topalović je istopio prednost domaćina i svojim novim golovima smanjio na 25:23. Nisu poklekli "putari" ni tada, uspeli su da pojačaju odbranu i novim golovima u seriji dođu do 28:23 dva minutra pre kraja, kada je pobednik definitivno bio poznat.

Spartak Vojput - Planinka 29:26 (17:13)

Spartak Vojput je slobodan u sledećem kolu. Nova utakmica mini lige ih očekuje u sredu 15.05 od 19h. protiv Novog Pazara u subotičkoj Hali sportova

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka Rukomet (M): Spartak Vojput - Planinka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3021
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.