Komentara: 0
Pregleda: 3413

Druga pobeda juniorki Srbije protiv Brazila (3:2)

05.05.2013. u 01:09h
Izvor: Odbojkaški savez Srbije
Druga pobeda juniorki Srbije protiv Brazila (3:2)

Ženske juniorske reprezentacije Srbije i Brazila odigrale su večeras treću prijateljsku, trening utakmicu, u okviru priprema juniorki Srbije za turnir A grupe kvalifikacija za XVII SP 2013, koji će se odigrati od 8. - 12. maja u Subotici.

U dvorani „Dudova šuma“ (Hala sportova) u Subotici, Srbija je savladala Brazil, akutelnog vicešampiona sa SP 2011, sa 3:2, po setovima 25:22, 25:22, 20:25, 19:25 i 15:9, posle 139 minuta igre.

Juniorke Brazila su večerašnjim mečom završile gostovanje u Srbiji i sutra će otputovati za Brazil.

Izvor: Odbojkaški savez Srbije
Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila Trening utakmica ženskih juniorsklh reprezentacija Srbije i Brazila
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3413

Povezana vest

Povezane teme

ženska odbojka

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.