Komentara: 31
Pregleda: 67932

Dragan pucao sebi u glavu, Svetlana pronađena mrtva

28.11.2018. u 17:01h > 29.11.2018. u 00:19h
Izvor: Subotica.com
Iako nisu još uvek poznate sve okolnosti, a slučaj je daleko od razjašnjenog, tokom poslepodneva potvrđena je informacija da je Dragan Zolnajić podlegao povredama nakon samoranjavanja u kući u Aleksandrovu. Nešto kasnije pronađeno je i Svetlanino beživotno telo.
Dragan pucao sebi u glavu, Svetlana pronađena mrtva

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kome se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u podrumu jedne kuće u naselju Aleksandrovo sa ranom od metka u glavi. Njegova supruga Svetlana pronađena je mrtva pola sata kasnije, na jednom salašu na periferiji grada.

Kuća u kojoj je pronađen Zolnajić pripada bivšoj svekrvi njegove sestre, i nalazi se u istom naselju gde je on živeo sa suprugom.

Dragan pucao sebi u glavu, Svetlana pronađena mrtva

Dragan pucao sebi u glavu, Svetlana pronađena mrtva

Dragan je danas oko 12 časova u teškom zdravstvenom stanju prebačen na Hitan prijem  subotičke bolnice, ali i pored višečasovne borbe lekara lekara da mu spasu život, Dragan je preminuo.

Prema rečima Marije Vujković Lamić, Draganove bivše svekrve, Dragan je krišom ušao u kuću u noći između 27. i 28. novembra, tako da ga ukućani nisu ni primetili. Za sada nije poznato u kom trenutku je digao ruku na sebe.

Inspektori subotičke policije završili su oko 16:40 uviđaj na lokaciji gde je Dragan sebi pokušao da oduzme život, a naposletku i podlegao povredama.

Beživotno telo njegove supruge, navodno, pronađeno je u jednom šahtu prekriveno ćebadima i džakovima. Nezvanično, na mestu tragedije moglo čuti da postoje indicije da je Dragan prvo ubio suprugu, a potom pokušao sebi da oduzme život.

Tela supružnika biće poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.  

Više informacija o slučaju u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 31
Pregleda: 67932

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.