Komentara: 5
Pregleda: 2319
Foto

Donirane knjige deci iz "Kolevke"

07.03.2018. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
Pet izlagača sa Sajma knjiga, koji se održava kod Gradske kuće, donirali su knjige u vrednosti od 25 hiljada dinara deci koja borave u Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka".
Donirane knjige deci iz "Kolevke"

Izlagači sa Sajma knjiga već drugi put daju donaciju nekoj od institucija u Subotici zahvaljujući saradnji sa lokalnom samoupravom, koja im ne naplaćuje korišćenje prostora za održavanje sajma.

- Saradnja između lokalne samouprave i izdavača se zasniva na tome što oni za vreme trajanja Sajma ne plaćaju naknadu i u to ime doniraju knjige, ovoga puta "Kolevci" - objasnila je Nataša Aleksić, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje.

Svaka izdavačka kuća donirala je deci "Kolevke" naslove po izboru, u vrednosti od po pet hiljada dinara.

- Donacija će značiti mnogo našim stručnim radnicima, kao i deci, kojima će ulepšati svakodnevicu. Dobili smo basne, bajke, slikovnice, koje su prilagođene njihovim mentalnim kapacitetima i uzrastu dece - zahvalila se Aleksandra Dakić, socijalna radnica Doma za decu ometenu u razvoju "Kolevka".

Donirane knjige deci iz "Kolevke"

Sajam je ove godine okupio pet izlagača, a ljubitelji knjiga njihovu ponudu mogu pogledati do 19. marta, svakog dana od 9 do 20 časova. Kao i svake godine, izdavači su pored novih naslova, za čitaoce pripremili i sajamske popuste.

- U ponudi je baš veliki izbor knjiga, sve su knjige na popustu. Ima dosta dečijih knjiga, kao i romana koji su nedavno izašli iz štampe. Ima dosta knjiga iz psihologije, kao i velikih enciklopedija, tako da svako na Sajmu može da izabere knjigu koja mu je interesantna - rekla je Ema Kostić iz izdavačke kuće "Maki Book".

Izvor: Subotica.com
Donacija knjiga za Kolevku Donacija knjiga za Kolevku Donacija knjiga za Kolevku Donacija knjiga za Kolevku Donacija knjiga za Kolevku Donacija knjiga za Kolevku Donacija knjiga za Kolevku Donacija knjiga za Kolevku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 2319
Povezane teme

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

nataša aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.