Komentara: 3
Pregleda: 5061

Donacija Dečijem odeljenju Opšte bolnice povodom Svetskog dana porodice

16.05.2014. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Povodom Svetskog dana porodice, predstavnici kompanije Extreme Intimo juče su posetili mališane koji se leče u Opštoj bolnici u Subotici i, uz iskrene poruke podrške za njihov brz oporavak, darovali poklone iz svog proizvodnog asortimana. Pored poklon paketića, Opštoj bolnici u Subotici Extreme Intimo donirao je i iznos od 200.000 dinara.
Donacija Dečijem odeljenju Opšte bolnice povodom Svetskog dana porodice

Humanitarna akcija „Zajedno krojimo sreću“ pokrenuta je, pre svega, u cilju pružanja podrške deci koja se na Dan porodice, nalaze na lečenju u zdravstvenim ustanovama širom Srbije. Tim povodom, mališanima je dodeljeno 20 poklon paketića sa željom da ih podsete da nisu sami, te da ima mnogo onih koji misle na njih.

U dobrim željama učestvovali su građani Srbije i regiona koji su, putem Facebook aplikacije „Zajedno krojimo sreću“ postavljali fotografije, crteže, video i ostale poruke podrške. Prenevši najtoplije poruke podrške, Extreme Intimo uspeo je bar na trenutak da ulepša dan ovim mališanima koji su im uzvratili iskrenim emocijama i nasmejanim licima.

Donacija Dečijem odeljenju Opšte bolnice povodom Svetskog dana porodice

Načelnica službe za pedijatriju, bolnice u Subotici, dr Katja Puleva zahvalila se na podršci: “U ime celog kolektiva bolnice, želela bih da se zahvalim kompaniji Extreme Intimo i svim građanima koji su se priključili, na ovom humanom gestu, te velikoj želji da podseti mališane, kao i njihove roditelje da nisu sami. Svi znamo koliko je u ovim situacijama podrška dragocena.“

U okviru, istoimene akcije, Extreme Intimo ulepšao je dan mališanima u još dve bolnice u Srbiji – Kliničkom Centru Niš i Zdravstvenom centru Užice, a svakoj od bolnica takođe je doniran iznos od 200.ooo dinara.

Donacija Dečijem odeljenju Opšte bolnice povodom Svetskog dana porodice

Kao kompanija koja izuzetno vodi računa o dobrobiti zajednice u kojoj posluje, Extreme Intimo ovom akcijom želi da skrene pažnju na potrebu osnaživanja porodice kao najvažnije institucije u našem društvu. Svetski dan porodice je pravo vreme za to.

Izvor: Subotica.com
Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice Donacija kompanije Extreme Intimo Dečijem odeljenju subotičke bolnice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5061
Povezane teme

opšta bolnica

donacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.