Komentara: 3
Pregleda: 4978

Dogovoreno širenje kapaciteta Kolevke za prihvat maloletnih migranata

12.05.2016. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
Na juče održanoj sednici Pokrajinske vlade donešeno je više odluka, među kojima je ona koja se tiče finansiranju radova na dogradnji prihvatne stanice za maloletne migrante pri Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka” u Subotici.
Dogovoreno širenje kapaciteta Kolevke za prihvat maloletnih migranata

U okviru projekta „Podrška maloletnim migrantima bez pratnje u Srbiji”, čiju realizaciju finansira Vlada Švajcarske, sa ciljem da se poboljša zaštita maloletnih migranata bez pratnje u Republici Srbiji, Pokrajinska vlada donela je zaključak o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu Autonomne pokrajine Vojvodine – dogradnjom objekta Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ u Subotici. Članovi Vlade su takođe, prihvatili Ugovor na dogradnji prihvatne stanice za maloletne migrante pri ovoj ustanovi.

Sredstva za izvođenje radova obezbediće Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koje će sa Autonomnom pokrajinom Vojvodinom i Domom za decu ometenu u razvoju „Kolevka” u Subotici, zaključiti Ugovor o finansiranju radova na dogradnji prihvatne stanice za maloletne migrante pri Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka” u Subotici.

Dogovoreno širenje kapaciteta Kolevke za prihvat maloletnih migranata

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4978

Povezana vest

Povezane teme

kolevka

migranti

migranti u subotici

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

prihvatilište za migrante

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.