Komentara: 17
Pregleda: 6897

Dogodine Mlečna hala na Buvljaku

05.12.2013. u 18:30h
Izvor: Vojvođanska Svaštara
Tokom ove godine Tržnica je realizovala neke od manjih investicionih projekata. Početkom juna meseca puštena je u rad nova naplatna rampa na lokaciji Robne pijace „Mali Bajmok" i time se doprinelo efikasnijem i bržem prolasku motornih vozila. Tokom letnje sezone asfaltirana su oštećenja na asfaltnim površinama na lokaciji Robne pijace.
Dogodine Mlečna hala na Buvljaku

Tržnica je najavila izgradnju fontane i "Mlečne hale" na prostoru Buvljaka.

- Projekti su gotovi i očekujemo poček radova na proleće sledeće godine, nakon izvršene javne nabavke i izbora izviđača radova. Projekat "Mlečna hala" je ozbiljna investicija koja će obeležiti sledeću godinu i angažovati sve potrebne resurse prilikom realizacije, kaže Zoran Marković direktor Akcionarskog društva „Tržnica“.

U planu su i ulaganja u postojeću infrastrukturu: popravke krova na halama 1, 2 i 3, nastavak asfaltiranja u hali 2 , rekonstrukcija postojećih tezgi i kupovina novih, kao i dopune postojećih i ulaganja u video nadzor. Planom je predviđeno i nadkrivanje "nultog" platoa (otvoreni prostor između prve i druge hale) čime bi napravili vezu između prve i druge hale i na taj način obezbedili bolje uslove rada našim zakupcima i omogućili kupcima da neometano kupuju na Robnoj pijaci.

Kampanja koja se tiče marketinga i promocije se nastavlja i u sledećoj godini, te ako sve bude kako je planirano sledeća godina bi trebala da bude završena otvaranjem "Mlečne hale" i fontane što bi dalo jedan potpuniji i lepši izgled Robne pijace "Mali Bajmok".

Izvor: Vojvođanska Svaštara
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 6897

Povezane vesti

Povezane teme

Tržnica Subotica

Zoran Marković

Buvljak

subotički Buvljak

mlečna hala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.