Komentara: 6
Pregleda: 7217

Dodeljena priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu

04.02.2014. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
Sportska redakcija RTV Yu Eco po 16. put dodelila je priznanja najboljim trenerima kako u gradu tako i na republičkom nivou. Na svečanosti u hotelu Glorija prisutnim gostima, između ostalog, prikazani su kratki filmovi u kojima je u par minuta sažet sportski rad nagrađenih trenera tokom 2013. godine.
Dodeljena priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu

Najbolji trener grada Subotice za 2013. godinu je Boris Arsić trener ženskog fudbalskog kluba Spartak. Prošla godina bila je najuspešnija za ženski fudbalski klub Spartak. Devojke su osvojile i prvenstvo i kup. Bile su učesnice Lige šampiona, svojim radom kako na terenu tako i van njega dale su sebi veliki zadatak da i u ovoj takmičarskoj godini ponove uspeh od prošle sezone.

Trener sa najbolje postignutim rezultatima u prošloj godini je Branislav Zeljković trener rukometnog kluba Spartak Vojput. Njegovim dolaskom u klub ekipa je ušla u viši rang takmičenja, i igrali su i u Evropi. U mečevima sa ekipom iz Luksemburga nedostajao im jedan gol za plasman među osam najboljih u Čelendž kupu. Subotički rukometaši bore se za što bolji plasman u superligaškom takmičenju.

Pred kraj prošle godine rukometašice Srbije osvojile su srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu koje je održano u našoj zemlji. Najbolji trener na republičkom nivou je Saša Bošković selektor ženske reprezentacije Srbije. Igračice Srbije popele su se na pobedničko postolje što je bio cilj pred početak šampionata.Velika želja i borba na terenu protiv najačih ekipa bila je više nego dovoljna da se osvoji toliko željena medalja.

Dodeljena priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu

I u 2013. godini bilo je još dobrih rezultata kada su u pitanju naši najbolji reprezentativci. Posebna priznanja zaslužuju treneri naših najboljih atletičara u prošoj godini. Na Svetskom prvenstvu u Moskvi dva sjajna rezultata za našu atletiku. Ivana Španović osvojila je bronzanu medalju u disciplini skok u dalj dok je Emir Bekrić na istom takmičenju na 400 metara sa preponama osvojio bronzano odličije uz nacionalni rekord. Njihovi treneri Goran Obradović i Mirjana Stojanović zaslužuju posebna priznanja od naše medijske kuće. Oni su zajedno sa njima uložili najveći trud kako bi došli u poziciju da se bore za Svetsku medalju.

Prisutne je pozdravio i član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac. Prisutan je bio veliki broj gostiju, Velimir Marjanović predsednik rukometnog saveza Srbije, Slobodan Višekruna generalni sekretar rukometnog saveza Vojvodine, Slobodan Branković generalni sekretar atletskog saveza Srbije kao i mnogi prijatelji i poštovaoci ove medijske kuće.

Izvor: RTV Yueco
Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu Dodela priznanja najboljim trenerima za 2013. godinu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 7217
Povezane teme

sport subotica

ženski fudbalski klub spartak

rukometni klub spartak

vjekoslav ostrogonac

zoran arsić

rukometni klub spartak vojput

ženski fudbal

bojan arsić

branislav zeljković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.