• Pregleda: 3747

Dodatnih 200 miliona dinara za Direkciju za izgradnju

Dodatnih 200 miliona dinara za Direkciju za izgradnju

Od oko 200 miliona dinara dodatnih sredstava, koliko je rebalansom budžeta predviđeno za programski deo Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju grada, skoro polovina je planirana za oblast komunalija, poput pripreme i uređivanja građevinskog zemljišta i održavanja i revitalizacije puteva.

Nakon rebalansa, za programe razvoja zajednice Direkciji za izgradnju je ove godine opredeljeno oko 1,3 milijarde dinara. Vršilac dužnosti direktora u ovom javnom preduzeću od juče je Snežana Pejčić, diplomirana inženjerka građevine i dosadašnja direktorka JKP "Vodovod i kanalizacija".

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

9
Always Ultra Odgovori
Dakle nova rusenja i krpljenje visedecenijskih rupetina ??
Andrea Odgovori
mozda bude i asfaltiranje ulice Ferenci Ibolje?
stormwatch Odgovori
TAKO TAKO! SAMO RUSITE I GRADITE!

Da Subotica iz sela konacno postane GRAD!
Aleksandar Odgovori
Ulazi u ovo i Ferenci Ibolje?
backo Odgovori
ne znam samo kako ce oni koji su od Subotice grada napravili Suboticu selo ,sad da izgrade nazad u Suboticu grad.Dobro je dok ima onih koji veruju.
Mario Odgovori
Imat ce Dulic iz cega da gradi dalje prozivku!
sos Odgovori
KROZ CENTAR GRADA PROLAZICE IPSILON KRAK, SAOPSTIO JE STRUCNJAK ZA SVE STO SE DESAVA U SAOBRACAJU I TURIZMU, SAOPSTIO JE obrazovani AUTOPREVOZNIK D.A. MEDJUTIM OVAJ STRUCNJAK BI TREBALO DA VIDI KAKO MU SE ODVIJA SAOBRACAJ U MALOM BAJMOKU -Somborski put -buvljak............
MariMari Odgovori
A i gdin Nebojša Janjić kao visokocenjeni stručnjak za komunalno-urbanističko-građevinsko-rušilačke poslove je verovatno jedan od glavnih "idejnih" nosilaca uređivanja građevinskog zemljišta!!! 100% rušimo sve i prodajemo strancima ili ko god ima želju da plati i u moje džepove... Politika koja je izbor za bolju Suboticu! Nije ni čudo što se u daljini čuju zvona koja označavaju početak kraja!
Ljudi.... U SU 30% dece u školama ne jedu užinu!!!! Nemaju užinu. Roditelji ne rade! Nemaju novca... A vi se i dalje bahatite!!!! Strašno!!!
saska Odgovori
Hoce li pored smene,bivsi direktor Kovac Striko odgovarati za sve lose obavljene poslove???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.