Komentara: 16
Pregleda: 12338

Dnevne žurke, doček u restoranima i fantastičan program na Trgu mame i Subotičane i turiste

28.12.2023. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
Ponuda za doček u ugostiteljskim objektima i ove godine je šarolika i sadržajna, a kao i prethodnih godina većina kafića i barova organizovaće dnevne žurke koje su veoma popularne kod mladih. Ako se ovome doda i fantastičan program uz trubače na Gradskom trgu, ne čudi što će u našem gradu Novu godinu dočekati brojni turisti iz zemlje i inostranstva.
Dnevne žurke, doček u restoranima i fantastičan program na Trgu mame i Subotičane i turiste

Osim na Gradskom trgu, Subotičani koji neće otputovati za praznike imaju mogućnost da Novu godinu dočekaju u nekom od ugostiteljskih objektata u gradu. 

ŠTA SE NUDI U SUBOTICI? Iako je dosta, ako ne i većina organizovanih dočeka popunjeno, pogledajte šta imamo u bogatoj ponudi u NOVOGODIŠNJIM DEŠAVANJIMA na našem popularnom odeljku "dešavanja", kako za sam doček ali i reprizu.

Kao i prethodnih godina, u restoranu "Spartak S" sva mesta su rezervisana ubrzo nakon što su objavili ponudu za doček.

Sve je popunjeno još početkom meseca, baš kao što smo i planirali. Raprodata je i repriza - ističe Živanko PetrušićNaši gosti uživaće u bogatom meniju i kvalitetnim pićima. Godinama smo poznati kao ugostiteljski objekat koji nudi najbolju zabavu za doček, tako će biti i ove godine uz Bojanu Šarović, Sašu Babića i "Ringeraja bend".

Dnevne žurke, doček u restoranima i fantastičan program na Trgu mame i Subotičane i turisteU "Maloj gostioni" na Paliću takođe će biti organizovan doček Nove godine, a preostalo je još 30 slobodnih mesta za 31. decembra, odnosno još 60 za reprizu.

Unazad nekoliko godina sve su popularnije dnevne žurke tako da će i ovog 31. decembra vrata većine subotičkih lokala biti otvorena već od prepodnevnih časova.

- Za doček ćemo organizovati samo dnevnu žurku, a novogodišnji program počinje 29. decembra kada će nastupiti "Perpetuum mobile", dok će 30. decembra goste zabajvljati Bojana Šarović i "Ringeraja bend". Kapaciteti za sva tri datuma su popunjeni odavno - navode iz restorana "Paligo Palata".

Dnevna žurka biće organizovana i u kafiću "Code", u kafani "Bates", kao i u kafeu "Priča" gde će gosti uživati uz zvuke tamburice, a u ovim objektima sva mesta su rezervisana. U nedelju, 31. decembra dnevnu žurku, od 8 do 16h, organizovaće i Burger bar "Fabrika", a rezervacije se mogu izvršiti pozivom na broj telefona 064/9593674.

Dnevne žurke, doček u restoranima i fantastičan program na Trgu mame i Subotičane i turiste

Sudeći po broju rezervacija u hotelskom i privatnom smeštaju, Novu godinu u našem gradu dočekaće brojni građani iz drugih delova Srbije, ali i gosti iz regiona. Kako navode iz Turističke organizacije Subotice kapaciteti u hotelima i privatnim smeštajima su gotovo popunjeni.

- Preko 90 odsto hotelskih kapaciteta na Paliću je popunjeno, odnosno u gradu je rezervisano 70 odsto kapaciteta. Kada je u pitanju privatni smeštaj na Paliću je 85 odsto kapaciteta popunjeno, a u Subotici 70 odsto. Kda su u pitanju stanovi koji se izdaju na dan, u poslednjih mesec dana pojavile su se brojne nove ponude, a stanovi koji se godinama izdaju i imaju dobre recenzije su odavno rezervisani - objašnjava Aleksandar Medaković, direktor TOS-a - Očekujemo da će u naredna dva dana doći do potpune popunjenosti kapaciteta kako u hotelima tako i u privatnom smeštaju.

Dnevne žurke, doček u restoranima i fantastičan program na Trgu mame i Subotičane i turiste

Kada je u pitanju struktura gostiju, u hotelima na Paliću boraviće pretežno gosti iz drugih delova zemlje, dok je u subotičkim hotelima odnos stranih i domaćih turista ujednačen.

- U privatnim smeštajima na Paliću uglavnom će boraviti domaći turisti, a u Subotici 60 odsto gostiju koji su rezervisali smeštaj u nekom od stanova koji se izdaju na dan su strani državljani, pretežno iz regiona - zaključuju iz TOS-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 4 dana
Komentara: 16
Pregleda: 12338

Povezana dešavanja

Povezane teme

kafići u Subotici

restorani

doček nove godine

klubovi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.