Komentara: 73
Pregleda: 15384

Đorđe David i Topalko na Gradskom trgu za Novu godinu

08.12.2017. u 16:52h > 13.12.2017. u 16:50h
Izvor: Subotica.com
Nešto više od tri nedelje ostalo je do ispraćaja 2017. godine, a kao i svake godine Subotica će taj prelazak obeležiti na Gradskom trgu. Kako saznajemo, te noći Subotičane će zabavljati Đorđe David i Milan Topalović - Topalko.
Đorđe David i Topalko na Gradskom trgu za Novu godinu

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, na Gradskom trgu u novogodišnjoj noći nastupiće Đorđe David i Milan Topalović - Topalko. Sa druge strane, ovu informaciju potvrdio nam je urednik Fejsbuk stranice pevača Milana Topalovića - Topalka, na kojoj je danas i najavljen ovaj nastup. Po programu dešavanja prvi će na scenu Đorđe David, a zatim će nastaviti Topalko.

POTVRĐENO! - Trinaestog decembra objavljena je Odluka po kojoj se potvrđuje angažovanje Milana Topalovića Topalka i Đorđa Davida za novogodišnji nastup na Gradskom trgu u Subotici. Za ove potrebe iz budžeta će biti izdvojeno oko 15.000 evra.

Na osnovu informacija sa Portala javnih nabavki, za ovaj nastup nije raspisan tender već je obavljen direktan pregovarački postupak sa dvojicom estradnih umetnika, odnosno njihovim zastupnicima. Naručilac je Turistička organizacija Subotice, međutim na njihovom sajtu još uvek nema dokumenta o zaključenju Ugovora.

S obzirom da je pregovarački postupak zvanično još u toku, za sada nije poznato koliko će koštati ovaj nastup, a nismo uspeli ni da saznamo preciznije šta će se još dešavati u novogodišnjoj noći, u organizaciji lokalne samouprave.

Đorđe David (53) na muzičkoj sceni deluje preko 25 godina, a javnosti je najpoznatiji kao frontmen rok grupe "Generacija 5". Milan Topalović (41) je na početku estradne karijere bio učesnik muzičkog takmičenja "zvezda granda" (2. mesto u četvrtoj sezoni, 2008. godine), a što se tiče repertoara, pretežno izvodi narodnu ali i domaću zabavnu muziku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 73
Pregleda: 15384

Povezana vest

Povezane teme

gradski trg

nova godina

doček nove godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.