Komentara: 7
Pregleda: 3902

Đaci seli u školske klupe

02.09.2013. u 17:22h
Izvor: RTV Yueco
Od danas, đaci svih subotičkih osnovnih i srednjih škola su ponovo u školskim klupama. U školske klupe, prvi put su ove godine seli prvaci kojih, na teritoriji grada, ima čak 1370, što je 100 više u odnosu na prošlu godinu. Uspešan početak procesa formalnog obrazovanja, prvacima je poželeo gradonačelnik, Modest Dulić, uz savet da obrazovanje shvate kao privilegiju za postizanje uspeha u životu.
Đaci seli u školske klupe

OŠ „Majšanski put“ upisalo je ove godine 112 đaka prvaka, što je za 4 više u odnosu na broj đaka, koji su zavrili 8.razred. Prvaci kažu da su željno čekali početak školske godine i da se raduju novom iskustvu.

Uz svečanu priredbu, prvacima su dobrodošlicu poželeli učenici starijih razreda, učiteljice, kao i direktorka škole, koji su kao i đaci prvaci, imali tremu.

Kao i u OŠ „Majšanski put“, tako i na teritoriji celog grada, ove godine u prvi razred krenulo je više prvaka, u odnosu na prethodne godine.

Pored priredbe, prvake su dočeli i pokloni, koje im je obezbedio Grad Subotica. Poklon, u vidu slikovnice i prsluka, će đacima put od kuće do škole, učiniti bezbednijim.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3902

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.