Komentara: 3
Pregleda: 3235

Divlja deponija na Kelebiji

04.09.2012. u 18:55h
Izvor: RTV Yueco
Stanovnici Kelebije imaju problem sa diviljim deponijama. Svaki drugi dan Čistoća odnosi smeće, ali to nije dovoljno jer stanovnici iz Kelebije pored kontejnera bacaju smeće i stvaraju divlje deponije. Volonteri Arhus centra su pre dva meseca očistili dve divlje deponije na Kelebiji, međutim kada su danas obišli lokacije situacija je nepromenjena.
Divlja deponija na Kelebiji

Leona Mezei živi na Kelebiji. Po struci je diplomirani ekolog i smatra da im nedostajku kontejneri. Problem je što su građani navikli da bacaju otpad pored kontejnera i to bi trebalo da se promeni.

Volonteri Arhus centra u Subotici proteklih meseci su obilazili grad i fotografisali divlje deponije. Kažu da se ova slika može videti u mnogim prigradskim naseljima. Do sada su fotografije slali na sajt Očistimo Srbiju.

U Arhus centru kažu da su pre dva meseca očistili 12 loklacija i sakupili 20 kontejnera smeća. Sakupljeno je onda 2000 kilograma papira i 450 kilograma Pet ambalaže.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3235
Povezane teme

Kelebija

divlja deponija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.