Komentara: 5
Pregleda: 3572
Foto

Diplome za 110 akademaca Građevinskog fakulteta

20.05.2022. u 19:21h
Izvor: Subotica.com
Diplome za okončane osnovne, master i doktorske studije danas je dobilo 110 studenata Građevinskog fakulteta u Subotici.
Diplome za 110 akademaca Građevinskog fakulteta

Diplomu za završene osnovne studije dobilo je 40 studenata, master inženjer postalo je njih 69 a jedan student je stekao zvanje doktora nauka.

Tim povodom u amfiteatru upriličena je svečana dodela diploma akademcima.

Diplome za 110 akademaca Građevinskog fakulteta

- Za dve godine, ova naša institucija puni 50 godina. Za to vreme je iznjedrila 2.337 diplomiranih inženjera, 624 mastera, deset magistara... Svi smo mi ovde prolazni, a ova institucija je večna. Ali svako od nas je dao deo sebe u ovu instituciju – poručio je prof. dr Milan Trifković, dekan Građevinskog fakulteta. - Jedna od naših obaveza, pošto smo potpisnici Bolonjske dekleracije, je da održavamo kontakte sa studentima i pojačavamo saradnju privrede i nauke. Zato i studentima savetujem da održavaju kontakte i međusobne i sa fakultetom.

Dok sa ponosom ispraća studente, Građevinski fakultet se intenzivno priprema i za upis novih studenata. Svi koji su zainteresovani da postanu deo ove velike akademske porodice mogu da prate obaveštenja na zvaničnom sajtu fakulteta.

 

Izvor: Subotica.com
Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu Svečana dodela diploma na Građevinskom fakutetu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3572
Povezane teme

građevinski fakultet

dodela diploma

milan trifković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.