Komentara: 9
Pregleda: 8511
Foto

Desna strana ulice Trga žrtava fašizma biće završena u naredne dve nedelje

05.06.2016. u 14:31h
Izvor: Subotičke novine
Radovi na toplovodnoj mreži na desnoj strani Trga žrtava fašizma, koja je namenjena zdravstvenoj ustanovi, su završeni i počele su pripreme za asfaltiranje ove deonice, kao i za nanošenje završnog sloja asfalta na raskrsnicu ulica Matije Gupca, Matka Vukovića i Trga žrtava fašizma.
Desna strana ulice Trga žrtava fašizma biće završena u naredne dve nedelje

Prošle jeseni, u okviru Projekta poboljšanja vodnosnih sistema grada, izvođač radova, novosadska firma „Graditelj NS“, položila je cevi za Kolektor II, kao i za magistralni vod vodovodne mreže, a ostalo je da „Toplana“ poveže deo toplovodnog sistema, kako se ulica ne bi ponovo raskopavala.

Kako saznajemo u „Vodovodu i kanalizaciji“, pripreme za asfaltiranje desne strane Trga žrtava fašizma trajaće negde do 10.  juna, a nakon toga, između 15. i 20. juna, kompanija „Voj-put“ preuzeće gradilište i osposobiti saobraćajnicu, a raskrsnicu prevući drugim slojem asfalta.

Desna strana ulice Trga žrtava fašizma biće završena u naredne dve nedelje

Izvor: Subotičke novine
Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma Radovi na uređenju desne strane ulice oko Spomenika žrtvama fašizma
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 8511
Povezane teme

radovi na putevima

radovi na vodovodnoj mreži

trg žrtava fašizma

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.