Komentara: 18
Pregleda: 3606
Foto

Deponija na privatnom placu u Ilirskoj ulici - (ne)rešiv problem star dvadeset godina

30.04.2022. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Stanovnici Ilirske ulice, koja se nalazi u širem centru grada, već dve decenije muku muče sa deponijom na placu koji je u privatnom vlasništvu. Iako su se obraćali na nekoliko adresa, rešenje za ovaj problem još uvek se ne nazire.
Deponija na privatnom placu u Ilirskoj ulici - (ne)rešiv problem star dvadeset godina

Novoizgrađena kuća Gorana Peića Tukuljca nalazi se tik uz deponiju koja je "nikla" na placu u privatnom vlasništvu. Kako kaže naš sagovornik, situacija je u poslednjih nekoliko godina eskalirala, a vlasnik placa, osim pukih obećanja, nije preduzeo ništa da se problem, koji predstavlja leglo zaraze, konačno reši.

- Ovde živim dve godine, ali ovaj problem postoji mnogo duže. Sve vreme komuniciram sa vlasnikom spornog placa, a on mi samo daje lažna obećanja. Do današnjeg dana ništa nije preduzeo da se plac očisti - objašnjava Goran i dodaje da se plaši decu da pusti u dvorište - Decu samu ne puštam u dvorište jer se plašim za njihovu bezbednost, na tom placu sigurno ima miševa i pacova. Plašim se i za zdravlje dece, jer to je leglo zaraze, a najgore je leti kada počinju da se šire neprijatni mirisi.

Deponija na privatnom placu u Ilirskoj ulici - (ne)rešiv problem star dvadeset godinaDeponija na privatnom placu u Ilirskoj ulici - (ne)rešiv problem star dvadeset godinaSituacija je postala još gora kada su prolaznici počeli da odlažu otpad ispred zapuštenog placa, ali taj problem je rešen intervencijom komunalne policije.

- Obraćao sam se komunalnoj policiji. Oni su rešili problem sa otpadom koji su prolaznici bacali ispred placa, ali objasnili su mi da ne mogu da nam pomognu oko problema na samom placu, jer je u privatnom vlasništu. Upućen sam na inspekciju, kojoj sam poslao mejl i priložio fotografje, ali odgovor nikada nisam dobio.

Deponija na privatnom placu u Ilirskoj ulici - (ne)rešiv problem star dvadeset godinaStanovnici Ilirske ulice nisu jedini koji se suočavaju sa ovakvim problemom. Podsećamo, nedavno smo izveštavali o identičnom višedecenijskom problemu u Ulici Ante Evetovića Miroljuba

Izvor: Subotica.com
Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma) Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma) Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma) Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma) Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma) Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma) Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma) Divlja deponija pored kuća (Ilirska, MZ Dudova šuma)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 3606

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.