• Pregleda: 5106

Deo Bajnatske, Braće Radić i Sterijine zatvoren zbog radova od 23 do 27. juna

Deo Bajnatske, Braće Radić i Sterijine zatvoren zbog radova od 23 do 27. juna

JP „Direkcija za izgradnju grada Subotice“ obaveštava građane da će zbog nanošenja novog sloja asfalta 23, 26. i 27. juna 2013. godine u Subotici za saobraćaj biti zatvorene sledeće ulice:

  • 23. juna, od 7 do 19 časova - Bajnatska, na potezu od kružnog toka do Senćanskog puta
  • 26. juna, od 7 do 19 časova - Braće Radić, na potezu od Nade Dimić do Bajnatske, ili kružnog toka
  • 27. juna, od 7 do 19 časova - Sterijina

Izmene na liniji 1/1a zbog asfaltiranja ulica

U nedelju će zbog radova u Bajnatskoj ulici, doći do promene na trasama linija 1/1a i to u periodu od 7 do 17časova. Autobusi će na navedenoj liniji iz smera Novog naselja saobraćati Bajnatskom ulicom do kružnog toka, a zatim će se kretati ulicom Braće Radić i Ivana Milankovića dok će iz smera Kelebije saobraćati Senćanskim putem, ulicom Dragiše Mišovića i Braće Radić odakle se vraća na uobičajenu trasu linije.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta Senćansko groblje iz oba smera kao i stajalište "Dinamotrans" iz smeta Kelebije. U slučaju kiše i odlaganja radova od strane izvođača radova preduzeća "Vojput" trasa linije se neće menjati.

Izvor: JP "Direkcija za izgradnju Grada Subotice"

povezane teme

11
styx Odgovori
vreme je bilo za Bajnatsku,jer ce to ipak biti autoput,posto Y krak nikada nece biti zavrsen,bez obzira na gromoglasna obecanja bivseg ministra,i nesposbnosti bivse vlasti.
lakumity103 Odgovori
Najzad, Bajnatskom da prođeš bezbedno treba ti dobar terenac. Pametnjakovići su tu ulicu pretvorili u teretni autoput. Dnevno tamo prođe nekoliko stotina šlepera ali predlagači te rute ne spavaju u toj ulici.
bukin Odgovori
Bajnatska ulica je bila planirana sa 4 trake po 2 u oba smera i to su nekada neki pametni ljudi dobro predvideli. I umesto da prosirimo tu ulicu pametnjakovici naprave kruzni tok koji bas nicemu nesluzi.
stormwatch Odgovori
Zasto komunisti koji su predvideli 4 trake u Bajnatskoj nikada nisu svoj plan realizovali i zasto komunisti nisu napravili obilaznicu oko Subotice? Hvala na odgovorima.
S2 Odgovori
Stormwatch, zato što je u vreme kada su komunisti bili neki faktor u ovom gradu, saobraćaj bio i UPOLA manji nego danas, i zato što gotovo tri decenije u ovom gradu vlada neka druga politika koja nema nikakve veze sa komunistima ni socijalizmom (do komunizma nismo nikada ni stigli, kao što neki greškom pišu). Usput, u ovom gradu nikada nisu živeli samo komunisti, naprotiv, bili su (odabrana) manjina. Ti bi krivio i stare rimljane što su "pogrešno" trasirali neke od puteva kojim se i danas služimo. Biće zanimljivo posle asvaltiranja, kada Toplana počne najavljenu rekonstrukciju magistralnih toplovoda. Među najavljenim pravcima je i Bajnatska ulica...
@ storm Odgovori
A malo li je stvari sto su komunisti napravili? Pa celu Jugoslaviju su sagradili iz nicega. Ovi danas nisu u stanju samo da okrece ono sta su komunisti sagradili
styx Odgovori
pa nisu komunisti obecavali,nego neki drugi.
Milla Odgovori
@stormwatch
Zato što su bili zauzeti pravljenjem fabrika i preduzeća ( čitaj pravljenjem radnih mesta ), bolnica i ambulanti, škola, univerziteta, bioskopa i pozorišta ( nakon njih samo je Madlena Cepter u ovoj zemlji otvorila pozorište ), bazena, igrališta, sportskih terena i sportskih hala, pravljenjem puteva, mostova i trotoara po kojima se još uvek vozimo i šetamo a obilaznice su nešto kasnije došle u modu.
Član51406 Odgovori
@stormwatch
lakumity103 Odgovori
Lenin
S tim da je onih deset milijardi duga išlo na celu bivšu SFRJ, a ovih dvesta ili već koliko, samo na jednu bivšu članicu nekadašnje države. Odlično primećeno, ovi turbo stručnjaci svetske klase nisu u stanju da okreče i sačuvaju ono što je stvoreno pre trideset i više godina.
Eu Odgovori
Nisu znali Stormwatch da ce Subotica poststi leglo kriminala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.