• Pregleda: 2932

U toku su radovi na održavanju saobraćajnica

U toku su radovi na rekonstrukciji gradskih saobraćajnica. Rade se ulice u mesnim zajednicama “Prozivka” i “Peščara”. U gradu se održava oko 150 metara kvadratnih ulica, a biće popravljane ulice u Čantaviru, Mišićevu, Šupljaku i drugim vangradskim naseljima. Direkcija za izgradnju grada godišnje za održavanje puteva izdvojila je 20 miliona dinara.
U toku su radovi na održavanju saobraćajnica

Marija Šindrić je oduševljena što se popravljaju ulice u Mesnoj zajednici “Peščara”. Kaže da više neće hodati po blatu i prašini.

U mesnoj zajednici objašnjavaju da su zadovoljni što jsu počeli radovi na asfaltiranju. U naselju imaju mnogo komunalnih problema i veliki procenat neasfaltiranih ulica.

U toku su radovi na održavanju gradskih saobraćajnica. Veći radovi obuhvataju sanaciju dela Bajnatske ulice, kao i dela ulica Braće Radić i nade Dimić.

Izvođač radova je kompanija “Vojput”. Za održavanje puteva i krpljenje saobraćajnica godišnje se izdvoji 20 miliona dinara. Program asfaltiranja ulica trebalo bi da se realizuje od sredine avgusta, jer je  u toku postupak javne nabavke.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

1
Coyote Nervosius Odgovori
Lepo što renoviraju.

Ali zašto samo prvi deo ulice koji se gleda sa glavnog puta, a ostatak ulice ne ??????
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.