Komentara: 24
Pregleda: 6849

Demontaža krana na gradilištu Narodnog pozorišta

10.12.2013. u 17:25h
Izvor: Radio Subotica
Pažnju Subotičana u centru grada privuklo je danas oko podne demontiranje velikog krana na gradilištu Narodnog pozorišta.
Demontaža krana na gradilištu Narodnog pozorišta

Sa gradilišta su uklonjeni sva oprema i kontejneri u kojima su boravili radnici. Tako je završena još jedna faza u rekonstrukciji pozorišta. Podsetimo, krajem novembbra "SMB gradnja" završila je sve predviđene radove na obnovi starog dela pozorišta.

Stubovi su povezani sa zidovima i armirano betonskom konstrukcijom balske dvorane i ostatka pozorišta. Izlivene su dve betonske kose ploče na kojima će u narednoj fazi biti postavljena krovna konstrukcija. Spojeni su armirano betonskom pločom stari i novi deo pozorišta.

Izbor izvođača radova za izradu stropne ploče, krovne konstrukcije i krova uslediće posle završetka tendera. Ova faza posla prema planu reralizovaće se naredne godine, a finansiraće je sa 85 miliona dinara pokrajinska Vlada.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 6849

Povezana vest

Povezane teme

Narodno pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.