Komentara: 46
Pregleda: 5919
Foto

Demokratska i Narodna stranka potpisale memorandum o saradnji

20.01.2023. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici subotičkih odbora Narodne i Demokratske stranke potpisali su danas memorandum o saradnji i pozvali druge opozicione stranke u gradu da im se pridruže.
Demokratska i Narodna stranka potpisale memorandum o saradnji

Iz gradskih odbora ove dve stranke najavljuju da će u narednom periodu biti potpisan i koalicioni sporazum.

Memorandum o saradnji koji smo danas potpisali označava početak zajedničkog predizbornog delovanja i prethodi potpisivanju koalicionog sporazuma. Memorandum je otvorenog karaktera i pozivamo druge opozicione stranke u gradu da razmisle i da nam se pridruže - poručio je Daniel Kovačić, predsednik GrO Demokratske stranke - Iako između nas postoje ideološke razlike, mi na lokalu imamo isti cilj, a to je da od Subotice napravimo bolje mesto za život. Dobrodošli su svi opozicionari koji žele da urade nešto dobro za svoju lokalnu zajednicu - nadovezao se Bane Maksimović, predsednik GrO Narodne stranke.

Demokratska i Narodna stranka potpisale memorandum o saradnji

Predstavnici ovih stranaka pozvali su čelnike gradske vlasti da objasne građanima kako će funkcionisati život u Subotici nakon zatvaranja nadvožnjaka u Maksima Gorkog.

Kada zatvore ovu glavnu saobraćajnicu grad će biti presečen na pola. Želimo da čujemo koja su to rešenja za prevazilaženje ovog problema - naveo je Kovačić - Mi nikako nismo protiv izgradnje brze pruge. To je projekat koji je potreban. Smeta nam što se ne izlazi sa konkretnim informacijama i rešenjima za funkcionisanje grada u tom periodu - zaključio je Maksimović.

Izvor: Subotica.com
Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke Konferencija za medije subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 46
Pregleda: 5919
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

daniel kovačić

narodna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.