Komentara: 33
Pregleda: 8069

Demanti Zavičajnog udruženja "Dalmacija" Subotica

01.09.2017. u 15:53h
Izvor: Subotica.com
U nastavku prenosimo saopštenje Zavičajnog udruženja "Dalmacija" Subotica, kao demanti na saopštenje objavljeno na našem portalu pod naslovom "ZZ "Republika Srpska" Subotica osudila napad na njihovog istaknutog člana".
Demanti Zavičajnog udruženja "Dalmacija" Subotica

Vezano za zajedničko saopštenje Zavičajne zajednice Republike Srpske Subotica, Kluba izbeglih, prognanih i doseljenih lica "Zavičaj" Pačir, Kluba prognanih i doseljenih lica Bačka Topola, Srpski zavičajni klub "Sloga" Subotica, Udruženja Vrbljanaca MO Subotica i Zavičajnog udruženja „Dalmacija" objavljenog dana 31.8.2017. godine na sajtu Subotica.com prinuđeni smo da damo slijedeći demanti:

Upravni odbor Zavičajnog udruženja "Dalmacija" Subotica JE NEPRIJATNO IZNENAĐEN činjenicom da je neko sebi uzeo za pravo da se izjašnjava u ime i za račun udruženja bez konsultacija i odobrenja upravnog odbora.

Zavičajno udruženje "Dalmacija" Subotica ne stoji iza pomenutog zajedničkog saopštenja i to je privatno mišljenje i stav Predsjednika Skupštine, Miroslava Čavlina, koji nije u kontaktu sa Upravnim odborom skoro dvije godine.

U statutu Zavičajnog udruženja "Dalmacija" Subotica je jasno i nedvosmisleno navedeno da se ne bavimo političkim problemima već isključivo i samo očuvanjem kulture i njegovanjem narodnih običaja kraja iz kog potičemo.

Ograđujući se od pomenutog saopštenja, izvinjavamo se javnosti zbog zloupotrebe našeg imena.

Predsjednik Upravnog odbora:
Špiro Lazinica

// kraj saopštenja

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 8069

Povezana vest

Povezane teme

zavičajno udruženje dalmacija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.