Komentara: 8
Pregleda: 3482

Delegacija Evropske policijske asocijacije posetila Suboticu

15.10.2018. u 15:41h
Izvor: subotica.rs
U Gradskoj kući juče je organizovan prijem za delegaciju direktora Evropske policijske asocijacije (EPA) iz Brisela, na čelu sa predsednikom Paulom Cirinom, i članove borda direktora te organizacizacije za Srbiju, Balkan i Jugoistočnu Evropu.
Delegacija Evropske policijske asocijacije posetila Suboticu

Sastanak, čiji je domaćin bio gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, sa saradnicima, upriličen je u okviru zvanične posete delegacije EPA Srbiji i mogućeg održavanje Godišnje skupštine Evropske policijske asocijacije, u martu iduće godine, u našoj zemlji.

Na sastanku je rečeno da je povod za dolazak delegacije EPA upoznavanje sa objektima i infrastrukturom koja će se koristiti za organizovanje i smeštaj članova borda direktora i članova Skupštine Evropske policijske asocijacije povodom 24. Godišnje skupštine EPA, koja bi, u martu 2019. godine, trebalo da bude organizovana u Srbiji. 

Održavanje Godišnje skupštine EPA u Srbiji, istaknuto je, predstavlja svojevrsno priznanje za našu zemlju tim pre što bi prvi put i dvadeset i  četvorogodišnjoj istoriji ove organizacije ta Skupština zasedala van Brisela.

Delegacija Evropske policijske asocijacije posetila Suboticu

Sagovornici su se složili u oceni da bi Srbija, održavanjem Godišnje skupštine Evropske policijske asocijacije u našoj zemlji, dobila određene benefite, između ostalog, kvalitetnu prezentaciju, kako u Evropi, tako i u svetu, kao i mogućnost da se uz ostvarivanje novih investicija ostvare i kontakti sa članovima Skupštine koji su, kako je podvučeno, veoma stručni i potiču iz svih sfera.

U okviru zvanične posete Srbiji, članovi delegacije direktora EPA i borda direktora EPA za Srbiju, Balkan i Jugoistočnu Evropu posetili su, pored Subotice, i Novi Sad, Sremske Karlovce i Zrenjanin.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3482
Povezane teme

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.