Komentara: 0
Pregleda: 3108

Dečji eko kamp na Majkinom salašu

19.07.2012. u 16:35h
Izvor: RTV Yueco
Na Majkinom salašu se održava “Dečji eko kamp” koji realizuje Centar za razvoj dečjih interesovanja u okviru projekta “Plava planeta”. U toku kampa deca uče koliko je bitno štedeti i čuvati vodu, kao i okolinu. Kamp se održava tokom jula i avgusta.
Dečji eko kamp na Majkinom salašu

Kroz igru mačke i miša učesnici kampa su imali priliku da nauče kako da postupaju sa plastičnim kesama. Deca na praktičnim primerima uče zašto je važno čuvati prirodu. Najviše su učili o reciklaži I otpadu.

Organizatori kampa kažu da pored ekoloških radionica dece uče engleski,a imaju časove karatea i ajkida. Mališani od prvog do osmog razreda kroz igru u prelepom ambijetu na Majkinom salašu imaju priliku da se upoznaju sa ekologijom.

Kroz razne vežbe I igre deca se I vaspitavaju da “biti I razmišljati zeleno” nije teško. Svaka lekcija je interaktiva I zabavna, a cilj je da naši najmlađi sugrađani nauče kako da brinu o okolini i stečeno znanje prenesu roditeljima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3108
Povezane teme

Majkin salaš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.