Komentara: 0
Pregleda: 5115

Dečija nedelja u OŠ "Jovan Mikić"

09.10.2014. u 14:29h
Izvor: Subotica.com
Prva nedelja u oktobru u čitavom svetu i kod nas posvećena je deci. Ove godine, u skladu sa relevantnim međunarodnim i nacionalnim dokumentima i pozitivnim propisima, Dečja nedelja posvećuje posebnu pažnju osnaživanju porodice, i podsticanju klime za ostvarivanje prava svakog deteta da odrasta u porodičnom okruženju.
Dečija nedelja u OŠ "Jovan Mikić"

U okviru Dečje nedelje koja se održava od 06. do 12.oktobra 2014. godine, pod motom: “SVAKO DETE SREĆNOG LICA ČUVA JEDNA PORODICA”, i Osnovna škola “Jovan Mikić” organizovala je niz aktivnosti posvećenih ovoj manifestaciji.

Zumba ples, mažoretkinje, “Igre bez granica”, uživanje u “Slatkom restoranu”, nadmetanja u takmičenja „Ja imam talenat“ i limbo dens, “Klikerijada”, turniri u fudbalu i odbojci, izložba kućnih ljubimaca i izložba najuspešnijih karikatura nastavnika koje su izradili učenici, radionice u koje će biti uključeni i roditelji, samo je deo aktivnosti koje se tokom Dečje nedelje održavaju u ovoj školi.

Učenici škole bili su domaćini predškolcima iz vrtića “Šumice”, a svi zajedno uživali su u programu koji je za ovu priliku pripremljen. Budući školarci gostili su se u “slatkom restoranu” a mali plesači, sportisti, umetnici sa velikim zadovoljstvom doprinose da im obeležavanje Dečje nedelje ostane u što lepšem sećanju.

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje Dečije nedelje Obeležavanje Dečije nedelje Obeležavanje Dečije nedelje Obeležavanje Dečije nedelje Obeležavanje Dečije nedelje Obeležavanje Dečije nedelje Obeležavanje Dečije nedelje Obeležavanje Dečije nedelje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5115
Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

dečija nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.