Komentara: 10
Pregleda: 5020
Foto

Deca sa Kosova u poseti Subotici

29.08.2015. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
Osnovna škola „Sonja Marinković“ po osmi put, u okviru akcije „Deci sa Kosmeta s ljubavlju, zajedno u školskim klupama“, otvorila je vrata osnovcima sa Kosova i Metohije.
Deca sa Kosova u poseti Subotici

Kod svojih domaćina u Suboticu stiglo je 43 mališana iz Kosovskog Pomoravlja.

- Deca su presrećna što su ovde. Koliko je ogromno interesovanje dece da upoznaju vršnjake u Subotici pokazuje činjenica da je više od stotinu njih, koji su bili prijavljeni, nije moglo da dođe jer nije bilo mesta – kaže Zoran Maksimović iz organizacije „Dečja radost“ iz Gnjilana. - Prijateljstva dece traju tokom cele godine, stalno su u kontaktu, a imali smo čast i da za Vidovdan ugostimo pojedine roditelje, naše domaćine.

Tokom nedelju dana deca sa Kosova i Subotice posetiće Gradsku kuću, Đurđin, Zoo vrt na Paliću, ergelu na Kelebiji, Kikindu a u njihovu čast, u četvrtak na sceni „Jadran“ biće održan veliki koncert na kome će nastupiti Veliki narodni orkestar RTS-a i brojni solisti.

Deca sa Kosova u poseti Subotici

- Drago nam je što smo domaćini jedne ovakve akcije, deca su tokom ovih osam godina sklopila prijateljstva kojima se ponose i koja traju, a nadam se da će i ove godine mališani poneti najlepše uspomene iz Subotice – naglasio je Pajica Bašić, direktor OŠ „Sonja Marinković“, prilikom svečanog dočeka gostiju sa Kosova.

Izvor: Subotica.com
Deca sa Kosova u poseti Subotici Deca sa Kosova u poseti Subotici Deca sa Kosova u poseti Subotici Deca sa Kosova u poseti Subotici Deca sa Kosova u poseti Subotici Deca sa Kosova u poseti Subotici Deca sa Kosova u poseti Subotici Deca sa Kosova u poseti Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5020
Povezane teme

oš sonja marinković

deca sa kosova

priredba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.