Komentara: 16
Pregleda: 5656
Foto

Daniel Đivanović na čelu GrO Saveza vojvođanskih Mađara

14.07.2023. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
Daniel Đivanović će u naredne četiri godine biti na čelu Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara, odlučeno je sinoć na konstitutivnoj sednici Saveta gradske organizacije ove političke stranke.
Daniel Đivanović na čelu GrO Saveza vojvođanskih Mađara

Inače, Daniel Đivanović obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za javna ulaganja.

Vodićemo istu politiku koju smo vodili u protekle najmanje tri godine. To je ravnomerni razvoj svih mesnih zajednica na teritoriji Subotice, razvoj i unapređenje Palića i očuvanje gradskog jezgra. Želimo da radimo na tome da ovo bude jedan moderan grad za život sa projektima kao što su ipsilon krak ili razvoj železničkog saobraćaja, ali isključivo uz očuvanje identiteta grada za šta ćemo nastaviti da se zalažemo - kazao je Đivanović.

Daniel Đivanović na čelu GrO Saveza vojvođanskih MađaraUz predsednika GrO SVM-a, imenovani su i potpredsednici (Čila Goli, Žužana Magoši i Rudolf Ševenj), kao i članovi predsedništva (dr Bojan Bagi, Ištvan Dobo, Hajnalka Matin, Janoš Nagel i Robert Tot).  Inače, proteklih nedelja realizovani su unutarstranački izbori na svim nivoima.

- U svim vojvođanskim lokalnim samoupravama u kojima postoji SVM, kao i u Beogradu završeni su unutarstranački izbori koji su održani po isteku četvorogodišnjeg mandata. U Subotici imamo 23 mesna odbora i u svima su birani novi predsednici ili su reizabrani oni koji su već na toj funkciji - stakao je Balint Pastor, potpredsednik Saveza vojvođanskih Mađara. 

Podsećamo, krajem maja u Malom Iđošu održana je stranačka izborna skupština SVM-a na kojoj je doneta odluka da Ištvan Pastor ostane na čelu ove stranke i u naredne četiri godine.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara Predstavljanje novog saziva Gradskog odbora Saveza vojvođanskih Mađara
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 16
Pregleda: 5656
Povezane teme

savez vojvođanskih mađara

balint pastor

daniel đivanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.