Komentara: 0
Pregleda: 3461

Danas na Festivalu evropskog filma na Paliću

17.07.2017. u 12:55h
Izvor: Subotica.com
Danas na Festivalu evropskog filma na Paliću

U okviru takmičarskog programa Festivala evropskog filma na Paliću večeras će na Letnjoj pozornici biti prikazani „Ana, ljubavi moja“ reditelja Kalin Petera Netcera, dobitnik Srebrnog medveda na Festivalu u Berlinu i „Preterani Aksolotl“ filmski prvenac Helene Hegeman o životu buntovne tinejdžerke.

U selekciji „Paralele i sudari“ u biskopu „Eurosinema“ u 16.30 biće prikazan „Istočni biznis“ Igora Kobileanskog, dok će u 18.30 na velikom platnu biti poljski film „Poslednja porodica“ Jana P.Matusinskog.

Program „Hrvatska u fokusu“ danas će u 18.40 u bioskopu „Aleksandar Lifka“ predstavljati najnagrađivaniji hrvatski film „Ne gledaj mi u tanjir“ Hane Jušić.

U selekciji „Novi mađarski film“ u 16.30 u „Lifki“ biće prikazan „Zadavljen“ Arpada Šoptiša (Novi mađarski film), u 18 časova u Filmskom klubu Otvorenog univerziteta biće „Mrtvi magarci se ne plaše hijena“ (Eco dox) Joakima Demera, dok će u 21.30 u bioskopu „Abazija“ na Paliću početi „Zvezde Gaomeigua“ Marka GrbeSingha a potom i „Pred kraj leta“ Meriam Gurmagtih (Mladi duh Evrope).

U bioskopu „Abazija“ u 19 časova počeće i filmovi u selekciji „Undergroun sprit“, a u 21 čas specijalna projekcija filma „I ti imaš hendikep“.

Više detalja o programu, satnici, kao i lokacijama na kojima se održava Festival, možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3461
Povezane teme

bioskop Eurocinema

festival evropskog filma palić

letnja pozornica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.