Komentara: 0
Pregleda: 2274

Danas na Festivalu evropskog filma

19.07.2017. u 13:06h
Izvor: Subotica.com
Danas na Festivalu evropskog filma

U okviru Takmičarskog programa večeras će na Letnjoj pozornici od 21 čas biti prikazan francuski film „Siloviti“ Mišela Hazanaviciusa, o ljubavi režisera i mlade, još uvek maloletne glumice. Od 23 časa veliko platno rezervisano je za „Tragom kostiju“ Agnjeske Holand, o starijoj ženi koja je ubeđena da zna ko je ubica koji hara dolinom Klocko..

„Paralele i sudari“ će u bioskopu „Eurosinema“ na Otvorenom univerzitetu od 16.30 predstaviti „Srca sa ožiljcima“ Radu Jude, a od 19 časova „Napolju“ Đerđa Krištofa.

U Art bioskopu „Aleksandar Lifka“ od 16.30 biće prikazan „Još 50 minuta“ Muhi Andraša Piresa (Novi mađarski film), a od 18.30 „Dum spiro spero“ Pere Kvesića (Hrvatska u fokusu).

U Filmskom klubu Otvorenog univerziteta u 18 časova počeće filmovi iz selekcije „Eko dox“ „Obećanje“ Željka Mirkovića i „Breg“ Vladimira Perovića.

U bioskopu „Abazija“ na Paliću u 19 časova počeće „Short matters“ - nominacija kratkih filmova za evrpsku filmsku nagradu, a od 21.30 program nastavljaju filmovi iz selekcije „Mladi duh Evrope“ - „Transfiguracija“ Igora Toholja, „Green screen gringo“ Douve Dijekstra, „Fruktoza“ Ivana Argote i „Kralj“ Niles Atalah.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2274
Povezane teme

bioskop Eurocinema

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

program palićkog festivala

letnja pozornica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.