Komentara: 0
Pregleda: 2113

Dan socijalnih radnika

12.11.2008. u 16:55h
<p>Socijalni radnici obeležavaju svoj dan. Tim povodom je u današnjem saopštenju član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja Oskar Senaši upozorio naše sugrađane na značaj socijalnog rada i potrebu našeg društva za humanošću.</p>

Socijalni radnici obeležavaju svoj dan. Tim povodom je u današnjem saopštenju član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja Oskar Senaši upozorio naše sugrađane na značaj socijalnog rada i potrebu našeg društva za humanošću. Ne budimo oholi i ne okrećimo leđa onima koji su u teškoj situaciji, već im pomognimo da stanu na svoje noge, i da se osećaju ravnopravnima i jednakima u društvu. Ne zaboravimo da smo odgovorni ne samo za sebe već i za druge. U svakom čoveku postoji određeni potencijal, i naš zadatak je da pomognemo drugima u samoostvarivanju. U okviru svojih mogućnosti, lokalna samouprava će se truditi da se krug socijalnog rada proširi, tj. da se pored pojedinaca i porodica bavi i poboljšanjem uslova za život raznih grupa i zajednica, stoji, između ostalog, u saopštenju Oskara Senašija.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2113
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.