Komentara: 0
Pregleda: 3930

Dačić u poseti Pastoru uz povišene mere bezbednosti

16.07.2012. u 12:41h
Poseta Ivice Dačića uz povišene mere bezbednosti zbog najnovijih informacija koje su stigle iz BIA a tiču se životne ugroženosti aktuelnog mandatara za sastav nove Vlade.
Dačić u poseti Pastoru uz povišene mere bezbednosti

U petak smo najavili posetu Ivice Dačića, aktuelnog mandatara i predsednika Socijalističke partije Srbije, bivšeg ali i budućeg ministra policije i po prvi put premijera Srbije svom kolegi, predsedniku i predstavniku Saveza vojvođanskih Mađara i predsedniku pokrajinske Vlade, gospodina Ištvana Pastora.

Nemamo informaciju kada će se ta poseta desiti, poprilično je izvesno da će biti u toku prepodneva - takve informacije ne dolaze tek tako u javnost iz sigurnosnih razloga, a još jedan razlog više je to što su neki mediji jutros preneli informaciju da je Ivica Dačić, između ostalih političkih i pravosudnih funkcionera, na meti atentatora koje je kako prenose isti mediji organizovao Darko Šarić, odbegli narko-bos.

Ko je sve na listi za "odstrel"?

Pored Ivice Dačića, na listi za "odstrel" nalaze se i bivši predsednik Boris Tadić, njegov šef kabineta i predsednik Biroa za koordinaciju Saveta za nacionalnu bezbednost Miodrag Rakić,  šef BIA Saša Vukadinović, tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević, i ministarka pravde Snežana Malović. (Izvor: B92 / BIA)

Rezultate pregovora, nakon održane konferencije za štampu, potrudićemo se da vam prenesemo čim stignu do nas. Nadamo se da će dan proći bezbedno za sve, i da neće biti komplikacija u funkcionisanju saobraćaja.

10:45 - Najnovija informacija koja nam je upravo stigla - u 11 časova lideri SPS i SVM će održati zajedničku konferenciju za novinare, čim stigne materijal sa lica mesta podelićemo informaciju sa vama.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3930
Povezane teme

ištvan pastor

svm

savez vojvođanskih mađara

sps subotica

socijalistička partija srbije

Ivica Dačić

sps-pups-js

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.