Komentara: 22
Pregleda: 9799

"Opsadno stanje" - dolazi Ivica, a ispred njega ide marica

13.07.2012. u 16:15h
Izvor: RTV
Spremite se za opsadno stanje u ponedeljak - šaljivo najavljujemo posetu bivšeg i budućeg prvog policajca Srbije i novog Premijera Srbije, koji u ponedeljak dolazi u ulozi mandatara na pregovore sa SVM.
"Opsadno stanje" - dolazi Ivica, a ispred njega ide marica

Pompezan naslov, malo šaljiv ali nije daleko od istine odnosno realnosti. Kada neki "bitni"  političari dolaze u zvaničnu posetu po pravilu sledi blokada grada, odnosno saobraćajnica na putanji kojoj se isti kreće - ne sumnjamo da će tako biti i u ponedeljak, ali ipak nadamo se da grešimo.

A sada da se vratimo na glavnu temu.

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić će u ponedeljak, 16. jula u Subotici razgovarati sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, saopštila je danas Socijalistička partija Srbije (SPS).

Predstavnici koalicije oko SPS-a, Srpske napredne stranke (SNS) i Ujedinjenih regiona Srbije (URS) potpisali su u utorak, 10. jula koalicioni sporazum o formiranju nove vlade.

Mandatar je objasnio da je dogovoreno da će SNS u novoj vladi imati osam resora, SPS pet, a URS dva.

On je najavio da će razgovarati i s predstavnicima SVM-a, strankom Sulejmana Ugljanina, kao i sa Socijaldemokratskom partijom Srbije Rasima Ljajića kako bi ih upoznao sa planovima rada buduće vlade, ali da ne očekuje da će oni biti deo buduće parlamentarne većine.

"Opsadno stanje" - dolazi Ivica, a ispred njega ide marica

Izvor: RTV
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 9799
Povezane teme

svm

savez vojvođanskih mađara

premijer srbije

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

Ivica Dačić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.