Komentara: 8
Pregleda: 8853
Foto

Cvetna čarolija u srcu grada

10.05.2022. u 15:57h
Izvor: Subotica.com
Na centralnom gradskom trgu otvoren je 4. Prolećni festival cveća koji će trajati do petka.
Cvetna čarolija u srcu grada

Četvorodnevna manifestacija okupila je više od 30 proizvođača cveća iz svih krajeva zemlje. Subotičanima je ponuđeno sezonsko i saksijsko cveće, sadnice, saksije i ukrasne figure za dvorište, vrt i baštu.

-  Pozivamo sve Subotičane da nas posete. Nudimo izuzetno širok dijapazon cveća, ukrasnih, začinskih biljaka, drvenastih i žbunastih vrsta, puzavica, a tu su i ukrasi koji oplemenjuju svako dvorište. Na sajmu, u samom srcu grada, predstavljaju se izlagači iz svih krajeva naše zemlje - navodi Dušan Kontić, organizator.

Cvetna čarolija u srcu gradaČetvrti Prolećni festival cveća otvorio je član Gradskog veća, Srđan Samardžić koji je pozvao sve sugrađane da se prošetaju gradskim trgom i uživaju u bogatoj ponudi cveća.

- Cvećem se izražavaju emocije, ukazuju se pažnja posebnim osobama, cveće ulepšava život. Ova manifestacija postaje tradicionalna i ona je obeležje centra grada u ovom periodu godine - kazao je Samardžić.

Cvetna čarolija u srcu grada

Izvor: Subotica.com
Otvaranje Prolećnog festivala cveća Otvaranje Prolećnog festivala cveća Otvaranje Prolećnog festivala cveća Otvaranje Prolećnog festivala cveća Otvaranje Prolećnog festivala cveća Otvaranje Prolećnog festivala cveća Otvaranje Prolećnog festivala cveća Otvaranje Prolećnog festivala cveća
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 8853
Povezane teme

gradski trg

sajam cveća

srđan samardžić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.