Komentara: 1
Pregleda: 2248

Crveni krst "osvežavao" Subotičane

21.06.2013. u 15:38h
Izvor: RTV City
Kako bi pomogli građanima da lakše podnesu temperature koje na suncu prelaze i 40. podeok Celzijusove skale, aktivisti Crvenog krsta danas su na trgu Slobode u vremenu od 10 do 13 časova organizovali akciju podele 1000 flašica rashlađene pijaće vode u ambalaži od pola litra.
Crveni krst "osvežavao" Subotičane

Imajući u vidu da je i danas temperatura bila izuzetno visoka, flašice sa vodom podeljene su za svega sat vremana, pa su aktivisti naše sugrađane osvežavali vodom iz balona.

Ova akcija ima za cilj prevenciju neželjenih posledica tropskih vrućina, jer  postoje nagoveštaji da će vreme sa tropskim temperaturama nakon zahlađenja koje nam predstoji narednih dana biti nastavljena. Usled nedostatka finansijskih sredstava održavanje ove akcije u nešto većim razmerama trenutno nije moguća.

Na ovim visokim temperaturama svako od nas rashlađuje se na različite načine i u skladu sa mogućnostima. Pitali smo naši sugrađane kako uspevaju da se izbore sa ovim visokim temperaturama.

Izvor: RTV City
Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane Aktivisti Crvenog krsta "osvežavali" Subotičane
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2248
Povezane teme

crveni krst

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.