Komentara: 0
Pregleda: 2769
Foto

Crveni krst obeležio Dan borbe protiv prirodnih katastrofa

23.10.2015. u 15:50h
Izvor: RTV City
Crveni krst obeležio Dan borbe protiv prirodnih katastrofa

Crveni krst je danas povodom svetskog Dana borbe protiv prirodnih katastrofa, 11. oktobra, priredio prigodan svečani program, u okviru koga je prikazao pokaznu vežbu sa vatrogasno spailačkim bataljonom i ekipom prve pomoći Crvenog krsta.

U okviru programa održana su predavanja profesora Branka Babića i stručne saradnice subotičke organizacije Dijane Gabrić na temu priprema i delovanja Crvenog krsta u uslovima elementarnih nepogoda, prirodnih katastrofa.

Crveni krst obeležio Dan borbe protiv prirodnih katastrofa

Prikazan je kraći tematski film o aktivnostima Crvenog krsta Subotica u vanrednim situacijama. U okviru tematskih dana Crvenog Krsta Vojvodine programu su prisustvovali i organizacioni sekretari i volonteri organizacija Crvenog krsta iz Kanjiže, Sente, Novog Kneževca, Bačke Topole i Malog Iđoša.

Izvor: RTV City
Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa Pokazna vežba u sklopu obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv katastrofa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2769
Povezane teme

crveni krst

hitna pomoć

prva pomoć

hitna medicinska pomoć

svetski dan borbe protiv prirodnih katastrofa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.