Komentara: 81
Pregleda: 21013

Čopor pasa izujedao ženu, ima višestruke povrede po telu

16.02.2021. u 18:22h > 20:36
Izvor: Subotica.com  / RTS
Čopor pasa izujedao je jutros pedesetpetogodišnju ženu kod glavne Autobuske stanice. Ona je zbrinuta u subotičkoj bolnici i nije životno ugrožena. Nakon što je čula zapomaganje, u pomoć prva pritekla interventna jedinica policije.
Čopor pasa izujedao ženu, ima višestruke povrede po telu

Jutros oko pet časova, kada je dolazila na posao u polikliniku "Kuća zdravlja", u blizini zgrade Suda, N.P. (1966) je napao je čopor pasa i naneo joj višestruke povrede po telu, potvrđeno je RTS-u u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Kako saznaje sajt Subotica.com, povređenoj ženi, koju je u tom trenutku napadao čopor pasa, na zapomaganje prva u pomoć je priskočila interventna jedinica policije koja je bila nedaleko stacionirana. Policajci su odmah vozilom, pod rotacijom i sirenom, došli na parking i rasterivali pse, dok je žena ležala na betonu, u lokvi krvi, sa vidnim povredama glave i tela. Odmah je pozvana Hitna pomoć.

Nesrećna žena primljena je na odeljenje hirurgije subotičke bolnice. Ima višestruke ujede po glavi i ekstremitetima. Rane su joj obrađene i nalazi se u stabilnom stanju. Nije životno ugrožena, kaže Edgar Ormai, upravnik Službe za hirurgiju Opšte bolnice. Saznajemo da su u pitanju teške telesne povrede i da će žena do daljeg biti zadržana u bolnici.

Osnovni javni tužilac, Livija Panić Miletić, kaže da Tužilaštvo radi na utvrđivanju činjeničnog stanja i da će o tome obavestiti lokalnu samoupravu.

Izvor: Subotica.com / RTS
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 81
Pregleda: 21013

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.