Komentara: 5
Pregleda: 2852

Ćiro rekao ne, nastavlja se potraga za trenerom Spartaka

27.10.2015. u 09:56h
Izvor: Subotica.com
Poznati hrvatski stručnjak zahvalio se predsedniku FK "Spartak" Draganu Simoviću na ponudi, ali iz porodičnih razloga morao je da kaže ne, iako su se juče u više navrata mogle čuti i drugačije verzije. Nastavlja se potraga za šefom struke subotičkog superligaša koji već sutra igra meč 1/16 finala Kupa Srbije protiv Zemuna na njegovom terenu.
Ćiro rekao ne, nastavlja se potraga za trenerom Spartaka

Kao prava fudbalska bomba odjeknula je juče vest da bi trofejni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević mogao da sedne na klupu posrnulog superligaša iz Subotice. Mnogi su tu mogućnost uzimali rezervisano, ali iz Spartaka su nas uveravalid a se ne šale. Juče tokom poslepodneva počelo je da se odmotava klupko i popularni Ćiro zahvalio se Spartaku na interesovanju, ali da nije u mogućnosti da preuzme ekipu, ali u svom stilu rekao je da "veruje da će se ekipa izboriti za opstanak i bez njega", jer je analizirao ekipu i video u njima skup pojedinaca koji mogu da se izbore za ostanak u superligaškom društvu.

Hrvatski mediji su još juče tokom poslepodneva proverili sa Miroslavom Ćirom Blaževićem ove glasine, odnosno najavu FK "Spartak" da su blizu dogovora sa 80-godišnjim harizmatičnim trenerom koji ima dugogodišnju trenersku karijeru i nekoliko zapaženih uspeha.

U komentaru za hrvatski portal index.hr Ćiro je izjavio u svom stilu, a tu izjavu prenosimo u celosti: - ''Sine, istina, zvali su me iz Spartaka i na tome sam im jako zahvalan. Zaista sam počašćen. Međutim, ne vjerujem da će biti išta od svega toga. Nema šanse da dozvolim da Mamić i Šuker likuju. Ne želim im dati gušta i ostajem tu kako bih im mogao j… sve po spisku. Tjerali su me u Kinu, tjerali su me u Bosnu, a sad bi u Srbiju. E pa neće moći''.

Takvu izjavu tokom jučerašnjeg dana ponovio je još nekim hrvatskim medijima, ali pravi razlog, kada se malo "uozbiljio" je ustvari porodične, odnosno lične prirode. Kako je izjavio u mini intervjuu za magazin "Alo" Blažević je posle razgovora sa suprugom koja je krhkog zdravlja, za razliku od njega, odlučio da se zahvali Spartaku na kako je rekao na velikoj ukazanoj časti da vodi subotički klub.

- "Imao sam jaku volju da dođem u Srbiju. Iskreno sam želeo da se prihvatim novog izazova i da iščupam Spartak iz opasne zone ispadanja, ali su presudili porodični razlozi. Mnogo mi je žao što sam morao da se zahvalim na pozivu predsedniku subotičkog kluba, finom čoveku koji je, verovatno, u meni video spasioca. Verujem da bismo zajedničkim snagama ostali u Superligi. Informisao sam se o klubu, video sam da imaju talentovan sastav, verujem da će oni do dobrog rezultata i bez mene" - tužnim tonom priča Blažević za „Alo!“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2852

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.