Komentara: 2
Pregleda: 5088

Četvrti Winteretno festival od 17. do 20. februara

12.02.2016. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Od  srede, 17. februara do subote, 20. februara u organizaciji Mađarskog kulturnog centra “Nepker“ i Udruženja “Teatar“ iz Mađarske, biće održan 4. po redu Winteretno festival.
Četvrti Winteretno festival od 17. do 20. februara

Pod nazivom „Pozorište u mojoj ulici“ u Mađarskom kulturnom centru „Nepker“ biće održan bogat trodnevni program za decu i odrasle. Svakog dana u periodu od 10 do 13 časova deca će moći da uživaju u lutkarskim predstavama, kao i zanatskim i logičkim igrama u okviru radionica, dok će od 19 časova na reperoaru biti predstave na mađarskom jeziku.

- Na festivalu će biti prikazane predstave eminentnih pozorišta iz Mađarske. I ovoga puta, zahvaljujući brojnim sponzorima, program će biti besplatan, jer smo želeli  svim građanima da učinimo dostupnim kulturne programe-ističe predsednik Winteretno festivala, Bela Bodrogi.

Festival će biti otvoren predstavom „Ljubav“ folklornog ansambla „Rona“. Na festivalu će biti prikazane i predstave Pozorišta „Sigligeti“ iz Solnoka, Narodnog pozorište iz Budimpešte, kao i Pozorišta „Jožef Katona“ iz Kečkemeta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5088
Povezane teme

bela bodrogi

winteretno

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.